Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

TPS-luotsi ryöpytti vieressä istunutta Marjamäkeä – "Seurustelukerho tuomareiden kanssa"

Jarno Pikkarainen antoi kritiikkiä Kärppien Lauri Marjamäen suuntaan 1-6-tappion jälkeen. TPS sortui sikailuun ottelun loppuhetkillä.

Jarno Pikkarainen
Jarno Pikkarainen. Kuva: Juho Liukkonen / Yle
Matias Strozyk

TURKU. Tunteet olivat pinnassa TPS:n ja Kärppien tulikuumassa toisessa puolivälieräottelussa vielä pitkään loppusummerin jälkeenkin. Turkulaisten valmentaja Jarno Pikkarainen otti kovin sanoin kantaa Kärppien Lauri Marjamäen sekä tuomareiden toimintaan.

- Vastustajan päävalmentaja pitää vähän väliä seurustelukerhoa tuomareiden kanssa. Se ei kuulu tähän hommaan, Pikkarainen avasi.

- Meidän päävalmentajamme ei saanut edes suunvuoroa. Kaikki menee läpi, ja sitä on hankala hyväksyä, Pikkarainen jatkoi puolustellessaan ulosajon saanutta päävalmentaja Ari-Pekka Seliniä.

Pikkaraisen puheenvuoro jatkui suorasukaisena Marjamäen pyöritellessä sormiaan viereisellä penkillä.

- Meitä varoitettiin tähän sarjaan lähdettäessä myös siitä, miten hän vie myös muutamia median edustajia. Nyt se on tullut konkreettisesti esille.

TPS:lle annettiin lauantain ottelussa yhteensä 156 rangaistusminuuttia, joihin sisältyi viisi pelirangaistusta. Pikkaraisen mukaan joukkueen turhautumisiin vaikutti edellisenkin ottelun tuomarilinja.

- Tietyt asiat olivat pelaajiemme takaraivossa jo eilisen jäljiltä. Ylivoimia ei tullut mistään. Ihan ymmärrettävää, että tulee vähän turhautumista.

Suosittelemme